Hoe zet ik de draadloze modus aan voor een Huion Pen Tablet die een draadloze verbinding ondersteunt?Bijgewerkt a year ago

Huion's draadloze tablets kunnen draadloos verbinding maken met uw computer via 2,4GHz draadloze technologie, met een draadloos bereik van maximaal 10 meter.

Hoe de draadloze modus in te schakelen:

1. Installeer het stuurprogramma op uw laptop/computer zoals wordt gevraagd.
  2. Steek de draadloze ontvanger in de USB-poort van de computer en haal tegelijkertijd de USB-C kabel uit de computer.
  3. Druk op de aan/uit knop en de tablet zal beginnen te werken. Zorg ervoor dat de tablet volledig is opgeladen voordat u hem gaat gebruiken.

Dit zijn de Huion modellen met draadloze verbinding: WH1409(2048), WH1409(8192), WH1409V2, DWH69, Q11K, Q11K V2, Q620M.