Huion Europe

Waarom Huion?

Zoals de meesten inmiddels bekend zijn met het merk Wacom, is Huion nog onbekend terrein. Waarom voor het ‘nieuwe’ merk Huion kiezen als je ook het oud vertrouwde Wacom kunt aanschaffen?. Wat meteen opvalt is dat Huion aanzienlijk voordeliger is dan

Waar zijn Huion producten voor geschikt?

Ons aanbod kan worden verdeeld onder 3 categorieën; LED Light Pads, Pen Tablets en Pen Display. Iedere categorie kan voor bepaalde doeleinden worden gebruikt. Zo zijn de LED Light Pads zeer geschikt voor het overtekenen van afbeeldingen etc., en zijn

Bekijk alle B2B/onderwijs-mogelijkheden!

Op zoek naar nieuwe werkinstrumenten voor je bureau, of tóch je kantoor digitaliseren? Geen probleem, bij Huion.nl ben je aan het goede adres! Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Weet je nog niet zeker welke p

Bescherm jezelf tegen een onveilige aankoop!

Wij begrijpen dat het zeer interessant is om je bestelling via bijvoorbeeld Amazon aan te schaffen waar de prijzen over het algemeen toch net wat lager liggen. Echter komt het erop neer dat goedkoop duurkoop is. In de meeste gevallen hanteren reselle

Student? Laat het ons weten!

Heb je een grafische tablet nodig voor je studie, en maak je de verstandige keuze om een Huion tablet aan te schaffen, laat het ons weten! Stuur gerust een mailtje naar [email protected] met daarin een bewijs dat je daadwerkelijk een student bent, en ont

Deel je creaties met de rest van de wereld en win te gekke prijzen!

Ben je bereid om jouw prachtige kunstwerken met de rest van de wereld te delen? Dan bieden wij jou de perfecte kans! Met de officiële Instagram pagina van Huion.nl willen we de aandacht vestigen op de unieke creativiteit van onze medemens. Op deze pa