De Huion Digitale Pen werkt nietBijgewerkt a year ago

Wanneer uw Huion digitale pen niet werkt, kunt u de onderstaande oplossingen controleren om te zien of het uw pen kan repareren.

Als het probleem met de pen niet werkt, controleer dan eerst of het stuurprogramma is aangesloten, anders controleer je Hoe installeer je Huion Drivers onder Windows? of Oplossing voor de installatieproblemen onder Mac Mojave om het stuurprogramma correct te installeren.

Oplossingen voor batterijpennen

1. Controleer of de pen een batterij heeft.
  2. Controleer of u de aan/uit-knop hebt ingeschakeld voordat u de pen gaat gebruiken.
  3. Probeer de batterij te vervangen door een nieuwe AAA-batterij.
  4. Controleer of de batterij goed in de pen is geplaatst. Let op: De positieve pool moet in dezelfde richting wijzen als de penpunt.
  5. Als de scherf van de negatieve pool niet op zijn plaats zit, zoals in de afbeelding hieronder, kunt u deze met een eenvoudig gereedschap, zoals een tang, repareren.

Oplossingen voor oplaadbare pen

1. Laad de pen op en zorg ervoor dat deze volledig is opgeladen;
  2. Als de pen nog steeds niet kan worden gebruikt nadat hij volledig is opgeladen, probeer dan de pen te gebruiken met de oplaadkabel aangesloten;
  3. Probeer een andere USB-kabel of -poort te gebruiken;

Oplossingen voor batterijloze pennen

Gelieve te veranderen met een nieuwe penpunt.