FAQ - Pen

De Huion Digitale Pen werkt niet

Wanneer uw Huion digitale pen niet werkt, kunt u de onderstaande oplossingen controleren om te zien of het uw pen kan repareren. Als het probleem met de pen niet werkt, controleer dan eerst of het stuurprogramma is aangesloten, anders controleer je H

'Hovering Issue' met de Huion Digitale Pen

Beweeg je de pen over het werkgebied, maar de pen trekt lijnen bij het verplaatsen? Dit is wanneer we de digitale pen zwevend of hangend noemen. In dit artikel introduceren we de 4 meest voorkomende pen zwevende situaties en bijbehorende oplossingen.

Hoe GIMP pendruk instellen op MacOS

Dit artikel leidt u door de stappen voor het instellen van de pendruk in uw GIMP software op uw Mac computer:

Hoe de pendruk instellen in Adobe Illustrator

Nu u uw tablet hebt ingesteld en het stuurprogramma hebt geïnstalleerd, kunt u uw Adobe Illustrator openen om met uw creaties te beginnen. Om uw penselen in te stellen met pendruk, zijn hier de stappen:. Nu kunt u uw Huion tablet gebruiken om te teke

Hoe los je het probleem met geen pendruk op in Adobe Illustrator (MacOS)?

Als u echter uw penseel met pendruk hebt ingesteld maar het werkt nog steeds niet, ga dan verder met de onderstaande stappen:. Stap 1. Open "Systeemvoorkeuren". Stap 2. Zoek Beveiliging & Privacy -> Privacy -> Automatisering. Stap 3. Druk op de "Comm

Hoe de pendruk instellen in Adobe Photoshop

Nadat u het tabletstuurprogramma hebt geïnstalleerd en uw tablet op uw computer hebt aangesloten, bent u klaar om Adobe Photoshop te gebruiken. Hier volgt hoe u de pendruk in Photoshop instelt:.