De 'Linkerhand-modus' instellen voor uw Huion productenBijgewerkt a year ago

Als u problemen heeft met het instellen van de linkermodus op uw Huion Pen Tablet of Pen Display, zal deze handleiding u helpen om uw tablet stap voor stap in te stellen.

Instellen van de linkermodus op een Pen Tablet (zowel voor Windows als voor Mac OS systemen)

Stap 1. Open de driver interface; klik op de "Work Area".

Stap 2. Selecteer 180° in de "Draai Set" en klik op de "OK" of "Toepassen" knop om de wijzigingen op te slaan.

Stap 3. Draai de grafische tablet om.

Instellen van de linkermodus op het Pen Display (Windows OS)

Stap 1. Open de stuurprogramma-interface; klik op "Werkveld" > Selecteer 180° in de "Instellen draaien"> klik op de knop "OK" of "Toepassen".

huion left hand mode setting up

Stap 2. Klik met de rechtermuisknop op het Bureaublad > Klik op de "Schermresolutie" > Selecteer de oriëntatie naar "Liggend (omgedraaid)". > Klik op de knop "OK" of "Toepassen".

huion left hand mode setting up

Stap 3. Draai de Pen Display om.

Instellen van de linkermodus op het Pen Display (MacOS)

Stap 1. Open de stuurprogramma-interface; klik op "Werkveld" > Selecteer 180° in de "Instellen draaien" > klik op de knop "OK" of "Toepassen".

Stap 2. Klik op het Apple-pictogram linksboven op de computer > Selecteer "Systeemvoorkeuren" > Klik op "Weergave" om de "Weergave-instelling" in te voeren > Stel de rotatie in op 180°.

Stap 3. Draai de Pen Display om.