How to?

Hoe sluit u uw Tablet Display aan

Weet u niet hoe u uw tablet moet aansluiten op uw computer? Deze video laat u zien hoe. Deel 1: Voor 19-inch of grotere tablet-schermen. Deel 2: Voor tablets van 12 tot 16 inch met 3-in-1 kabels. OPMERKING:. Wanneer u een desktopcomputer gebruikt, mo

Uw tablet handmatig in telefoonmodus zetten

Wanneer u uw tablet aansluit op uw telefoon, zal deze normaal gesproken automatisch overschakelen naar de telefoonmodus. Mocht dit echter niet het geval zijn, dan kunt u de volgende stappen volgen om uw tablet handmatig in telefoonmodus te zetten:. U

Hoe kan ik de Press Keys en de digitale penknop aanpassen voor specifieke software?

Als u zich afvraagt waarom sommige van uw druktoetsen of pennenknoppen in bepaalde software een tijdje niet werken op andere, kan dit worden veroorzaakt door verschillende sneltoetsfuncties. Elke software heeft verschillende snelkoppelingen naar vers

De 'Linkerhand-modus' instellen voor uw Huion producten

Als u problemen heeft met het instellen van de linkermodus op uw Huion Pen Tablet of Pen Display, zal deze handleiding u helpen om uw tablet stap voor stap in te stellen. Instellen van de linkermodus op een Pen Tablet (zowel voor Windows als voor Mac

Hoe stel je het werkgebied van je Huion product in?

Vraagt u zich wel eens af waarom uw cursor steeds naar uw computerscherm gaat en niet op het scherm van uw tablet?. Volg dan de onderstaande stappen om het werkgebied van uw tablet in te stellen:

Kamvas 13 Kabelaansluitingen

wijfel je aan welke poort je welke kabel op je Kamvas 13 moet aansluiten?De Kamvas 13 tablet display heeft twee USB-C poorten. U gebruikt een bepaalde poort of poorten, afhankelijk van het type kabel dat u gebruikt. Aansluiting #1: USB-C naar USB-C K

Hoe installeer je Huion Drivers op Windows?

Dit artikel geeft u een stap voor stap uitleg over het installeren van Huion Drivers onder Windows.Deel 1. Voorzorgsmaatregelen voor de installatie van het stuurprogramma1) Als er al een grafisch tablet stuurprogramma op uw Windows computer is geïnst

MacOS Huion Driver voor alle Pen Displays & Pen Tablets

Als u een nieuwe Huion gebruiker bent en nog geen driver op uw computer heeft geïnstalleerd, volg dan de onderstaande stappen om de driver te installeren. LET OP: Zorg ervoor dat u uw tablet niet aansluit op uw computer tijdens het installatieproces.