Hoe de pendruk instellen in Adobe IllustratorBijgewerkt a year ago

Nu u uw tablet hebt ingesteld en het stuurprogramma hebt geïnstalleerd, kunt u uw Adobe Illustrator openen om met uw creaties te beginnen. Om uw penselen in te stellen met pendruk, zijn hier de stappen:

1. Open Adobe Illustrator en klik op het penseelicoon in de werkbalk aan de rechterkant.
  2. Maak in het venster van het Penselenpalet een nieuw penseel en selecteer "Kalligrafie".
  3. Kies in de opties voor het kalligrafisch penseel in het vervolgmenu voor "Grootte" de optie "Druk" en stel de gewenste variatiegrootte in.
  4. Klik op "OK" om de instellingen op te slaan.

Nu kunt u uw Huion tablet gebruiken om te tekenen met pendruk in Illustrator!