Huion Help Center logo

Alle artikelen

Hoe de pendruk instellen in Adobe PhotoshopBijgewerkt a year ago

Nadat u het tabletstuurprogramma hebt geïnstalleerd en uw tablet op uw computer hebt aangesloten, bent u klaar om Adobe Photoshop te gebruiken. Hier volgt hoe u de pendruk in Photoshop instelt:

1. Open je Photoshop en selecteer het "Penseel" gereedschap in de werkbalk.
  2. Kies "Venster" en vervolgens "Penseelinstellingen".
  3. Selecteer of vink "Vormdynamica" aan in de Penseel Instellingen en stel "Besturing" in op "Pen druk".
  4. Zorg ervoor dat Windows Ink is ingeschakeld op het stuurprogramma van het tablet.
  5. Herstart uw Photoshop of computer indien nodig.