Huion Help Center logo

Alle artikelen

Hoe GIMP pendruk instellen op MacOSBijgewerkt a year ago

Dit artikel leidt u door de stappen voor het instellen van de pendruk in uw GIMP software op uw Mac computer:

1. Open GIMP, klik op "GIMP" in het menu op het bureaublad, en klik op "Input Devices".
  2. Configureer uw invoerapparaten door "Quartz Pen" > "Screen" te kiezen uit de lijst van Modes > klik dan op "Opslaan" en "Sluiten".
  3. Klik onder de instelling Dynamica op de opties en kies "Drukgrootte" of "Drukopaciteit".
  4. U kunt dan uw tablet met pendruk gebruiken.