Hoe kan ik de Press Keys en de digitale penknop aanpassen voor specifieke software?Bijgewerkt a year ago

Als u zich afvraagt waarom sommige van uw druktoetsen of pennenknoppen in bepaalde software een tijdje niet werken op andere, kan dit worden veroorzaakt door verschillende sneltoetsfuncties. Elke software heeft verschillende snelkoppelingen naar verschillende softwarefuncties. Neem bijvoorbeeld de zoomfunctie. De sneltoetsen voor het in- of uitzoomen in Photoshop zijn niet hetzelfde in Clip Studio Paint. Hoewel sommige sneltoetsen in sommige software kunnen worden gewijzigd, is niet alle software daartoe in staat en kunnen ook niet alle sneltoetsen worden gewijzigd.

Probeer de volgende stappen die u kunnen helpen bij het configureren van de druktoetsen voor specifieke software:

1. Open het HUION-tabletstuurprogramma en klik op Instellingen.
  2. Zorg ervoor dat u zich in de algemene instellingen bevindt.
  3. Klik op "App toevoegen".
  4. Kies in het pop-up venster de software.
  5. Klik op "OK" en de software wordt toegevoegd aan de lijst met apps en klik vervolgens op "Bewerken". Zie een afbeelding voor Stap #s 1-5 hieronder:
  6. Selecteer " Drukknoppen " en " Digitale Pen " en wijzig de nodige snelkoppelingsfuncties die u wilt dat de express-toetsen en pennenknoppen voor de specifieke software worden uitgevoerd.
  7. Klik op "Toepassen" of "OK". Zie onderstaande afbeelding voor Stap #s 6 (#1 in de afbeelding) en 7 (#2 in de afbeelding)

Herhaal de stappen 1-7 voor alle benodigde software die u wilt configureren.

OPMERKING: Standaard zijn alle wijzigingen die u aanbrengt op uw druktoetsen en pennenknoppen zo ingesteld dat ze van toepassing zijn op alle software.