Hoe lost u het probleem 'Foutcode 5' in de installatie van de Huion Driver op?Bijgewerkt a year ago

In sommige gevallen kunnen gebruikers het probleem van de foutcode 5 tegenkomen bij de installatie van het Huion-stuurprogramma op Windows. In dit artikel zullen we u begeleiden bij het oplossen van dit probleem.

Situatie 1. Wanneer u het onderstaande probleem tegenkomt, volg dan de volgende stappen om het op te lossen.

Stap 1.  Klik op Lokale Schijf (C:) > zoek het Huion Tablet bestand.

Stap 2. Zoek de checkWintab32.bat in het Huion Tablet bestand en dubbelklik vervolgens op om het checkWintab32.bat bestand te starten.

Stap 3. Klik op de knop Afbreken of opnieuw proberen, dan kunt u het stuurprogramma normaal installeren. Vergeet niet dat u niet op de knop Negeren moet klikken, anders kunt u het stuurprogramma niet installeren.

Situatie 2. Wanneer u een dergelijk probleem tegenkomt dat in de afbeelding hieronder wordt getoond, kunt u de onderstaande stappen volgen om het op te lossen.

Stap 1. Controleer of Norton of andere antivirussoftware wordt uitgevoerd. Sluit indien nodig de antivirussoftware af.

Methode om de antivirussoftware af te sluiten (Neem Norton als voorbeeld):

Klik op Start >Type Norton en zoek > Klik op Verwijderen van Norton

Stap 2. Klik op Lokale Schijf (C:) > zoek het Huion Tablet bestand

Stap 3. Zoek de checkWintab32.bat in Huion Tablet bestand en dubbelklik om het checkWintab32.bat bestand te openen.

Stap 4. Klik op de knop Opnieuw proberen om het stuurprogramma te installeren. Onthoud dat u niet op de Negeer knop moet klikken, anders kunt u het stuurprogramma niet installeren.

Als het probleem na het proberen van de bovengenoemde methoden nog steeds aanhoudt, probeer dan het stuurprogramma opnieuw te installeren en volg de bovenstaande stappen opnieuw om te zien of het kan helpen.