FAQ - Algemeen

Met welke pen is mijn Huion-tablet compatibel?

Wil je een extra pen aanschaffen, of is je huidige pendefect? Geen zorgen, onderstaand zie je welke pen je moet hebben!. PW517. Kamvas 12, Kamvas 13, Kamvas 16 (2021), Kamvas 22, Kamvas 22 Plus, Kamvas 24, Kamvas 24 Plus, Kamvas Pro 24 QHD, Kamvas Pr

Wat te doen wanneer de Huion Driver laat zien dat het apparaat is losgekoppeld?

Heeft u een probleem met de verbinding van het apparaat wanneer u Huion-producten gebruikt, maar weet u niet hoe u dit moet oplossen? Maak je geen zorgen! Deze handleiding zal u helpen. Methode 1. Het stuurprogramma verwijderen en opnieuw installeren

Hoe lost u het probleem 'Foutcode 5' in de installatie van de Huion Driver op?

In sommige gevallen kunnen gebruikers het probleem van de foutcode 5 tegenkomen bij de installatie van het Huion-stuurprogramma op Windows. In dit artikel zullen we u begeleiden bij het oplossen van dit probleem. Situatie 1. Wanneer u het onderstaand

Wat te doen wanneer uw Huion Product 'Programma loopt' weergeeft in Windows?

In sommige gevallen kunnen klanten die Huion-producten onder Windows gebruiken, te maken krijgen met het probleem dat het programma wordt uitgevoerd en niet in staat zijn de stuurprogramma-interface te openen. Als u dit probleem hebt ondervonden, vol

Oplossingen voor Photoshop-storingen na Windows 10 Updates

Schakel eerst de flicks uit. Ga naar Control Panel All Control Panel Items Pen en Touch, en vink het vakje naast "Gebruik flicks om snel en eenvoudig gemeenschappelijke acties uit te voeren" uit. Als u Pen en Touch niet kunt vinden, selecteer dan "Gr

Hoe herstel je de foutmelding 'USB-apparaat niet herkend'?

Wanneer u de USB-kabel van uw tablet aansluit op de USB-poort van uw computer, kunt u de volgende fout tegenkomen: "USB-apparaat niet herkend". Deze fout komt vaak voor op computers die op Windows draaien en kan worden veroorzaakt door het volgende:.