Hoe sluit u uw Tablet Display aanBijgewerkt a year ago

Weet u niet hoe u uw tablet moet aansluiten op uw computer? Deze video laat u zien hoe.

Deel 1: Voor 19-inch of grotere tablet-schermen

Deel 2: Voor tablets van 12 tot 16 inch met 3-in-1 kabels

OPMERKING:

Wanneer u een desktopcomputer gebruikt, moet u ervoor zorgen dat het HDMI/VGA/DVI-uiteinde van uw kabel is aangesloten op uw videokaart, als u een speciale videokaart gebruikt.

Sluit altijd zowel de USB- als de HDMI/VGA/DVI-kabel aan op uw computer (behalve wanneer u de USB-C-kabel gebruikt, wanneer u slechts één kabel gebruikt; de USB-C)

Als u een Mac-computer gebruikt, moet u wellicht een HDMI-naar-MiniDP-adapter gebruiken. Gebruik a.u.b. geen HDMI naar USB adapter aangezien dit zal resulteren in een "geen signaal" fout.