Hoe stel je de 'Spiegelmodus' of de 'Uitgebreide Modus' op MacOS in tijdens het gebruik van de Huion Pen Display?Bijgewerkt a year ago

Spiegelmodus. Wat op uw computer wordt weergegeven, wordt gedupliceerd op het pendisplay; het zogenaamde Duplicaatdisplay in Windows.

De modus Uitbreiden. Uw bureaublad wordt uitgebreid en weergegeven in twee afzonderlijke monitoren, waarbij elk scherm verschillende delen van de interface toont.

A. Uw scherm spiegelen in MacOS

Spiegeldisplay is standaard in MacOS wanneer uw pendisplay is aangesloten.

Kies Apple-menu > Systeemvoorkeuren > klik op Displays en selecteer vervolgens het tabblad Arrangement om te controleren of het selectievakje Spiegelschermen is ingeschakeld.

B. Uitgebreide displays instellen op MacOS

Kies Apple-menu > Systeemvoorkeuren > klik op Displays en selecteer vervolgens het tabblad Arrangement om het selectievakje Spiegelschermen te deactiveren. Daarna bevindt u zich in de modus Uitbreiden, waarbij het display met een witte balk het primaire display aangeeft.

Zoals hieronder wordt getoond, is het kleine scherm uw MacBook, terwijl het grote scherm het pendisplay is. Om uw primaire scherm te wijzigen, sleept u de witte balk naar het andere scherm.

U kunt de displays ook herschikken en de menubalk naar wens verplaatsen.