FAQ - Pen Displays

Wat te doen als uw Huion Pen Display een zwart scherm weergeeft of aangeeft dat er geen signaal is?

Laat uw Huion Pen Display een zwart scherm zien of geen signaal zien als u het aanzet? Maak je geen zorgen, dit artikel zal je vertellen wat je moet doen als je zulke problemen tegenkomt. Situatie 1. Het pendisplay toont een zwart scherm. De pendispl

Hoe kan ik het probleem van mijn Kamvas 13: geen signaal/zwart scherm oplossen?

Hier zijn enkele van de meest voorkomende problemen en de stappen om ze op te lossen:

Hoe kan ik de foutmelding 'USB-apparaat niet herkend' op de Huion Kamvas 13 herstellen?

Wanneer u de Kamvas 13 op een computer aansluit, kan het zijn dat u de fout "USB-apparaat niet herkend" krijgt. OorzaakDeze fout kan worden veroorzaakt als een van de volgende situaties bestaat:. OplossingOm dit probleem op te lossen, volgt u de stap

Hoe stel je de 'Spiegelmodus' of de 'Uitgebreide Modus' op MacOS in tijdens het gebruik van de Huion Pen Display?

Spiegelmodus. Wat op uw computer wordt weergegeven, wordt gedupliceerd op het pendisplay; het zogenaamde Duplicaatdisplay in Windows. De modus Uitbreiden. Uw bureaublad wordt uitgebreid en weergegeven in twee afzonderlijke monitoren, waarbij elk sche

Pen Display issue: Zwarte randen en volledig scherm

In het algemeen zijn de redenen waarom de zwarte rand op het pendisplay of het pendisplay niet in volledig scherm kan worden weergegeven, het volgende:. 1. Wanneer de computer is uitgerust met een grafische kaart, is de verbindingskabel tussen het pe