Huion Help Center logo

Alle artikelen

Hoe stel je het werkgebied van je Huion product in?Bijgewerkt a year ago

Vraagt u zich wel eens af waarom uw cursor steeds naar uw computerscherm gaat en niet op het scherm van uw tablet?

Volg dan de onderstaande stappen om het werkgebied van uw tablet in te stellen:

1. Open het tabletstuurprogramma en klik op 'Werkgebied'
  2. Kies bij 'Select Current Display' het beeldscherm dat u voor uw tablet wilt gebruiken.
  3. Als u niet zeker weet welk van de displays uw tablet is, kunt u op 'Identify' klikken.
  4. Nadat u het scherm van uw tablet hebt geselecteerd als uw huidige scherm, klikt u op 'Toepassen' of 'OK'.
  5. Wanneer uw tekensoftware op uw andere scherm staat, gebruikt u gewoon uw muis en sleept u het naar het scherm van uw tablet.