'Hovering Issue' met de Huion Digitale PenBijgewerkt a year ago

Beweeg je de pen over het werkgebied, maar de pen trekt lijnen bij het verplaatsen? Dit is wanneer we de digitale pen zwevend of hangend noemen. In dit artikel introduceren we de 4 meest voorkomende pen zwevende situaties en bijbehorende oplossingen.

De meest voorkomende pen zwevende situaties zijn hieronder opgesomd:

1. Beweeg de muis: de pen klikt terwijl u zwevend over het oppervlak van het apparaat gaat;
  2. Zweeftekening: zelfs wanneer de pen geen fysiek contact maakt met het tablet, zal de pen nog steeds zeer vage lijnen trekken;
  3. Slepen met de muis: u kunt bestanden slepen wanneer u met de pen over het oppervlak van het apparaat beweegt;
  4. Beweegt de muis over de stippellijn op het bureaublad, etc.

Als u een van de bovenstaande problemen tegenkomt, bekijk dan de oplossingen hieronder:

1. Vervang de penpunt met een nieuwe en zorg ervoor dat deze goed vastzit. (Let op: stofwolken op uw penpunt zullen ook tot gevolg hebben dat de penpunt blijft zweven.)
  2. Zorg ervoor dat er geen andere elektronische producten zoals een laptop of mobiele telefoon in de buurt zijn. Als die er wel zijn, berg ze dan alstublieft op en kijk of het helpt. Omdat het probleem van de pen zweven ook veroorzaakt kan worden door elektromagnetische interferentie.
  3. Verwijder het stuurprogramma en probeer het tablet (zonder dat er een stuurprogramma is geïnstalleerd) om te zien of het probleem nog steeds bestaat. Dit kan helpen om vast te stellen of dit probleem wordt veroorzaakt door het stuurprogramma.
    • Op hoe u het stuurprogramma te verwijderen, controleer dan Drie methoden om Huion Drivers van Windows 7 te verwijderen of Hoe de HUION MAC Driver V13 of V14 goed te verwijderen.
  4. Je hebt de pen per ongeluk laten vallen. Het spijt ons, maar dit soort door de mens veroorzaakte schade valt niet onder onze garantie. Wij raden u aan een nieuwe pen te kopen in onze officiële winkel of Amazonwinkel.