Kamvas 13 KabelaansluitingenBijgewerkt a year ago

wijfel je aan welke poort je welke kabel op je Kamvas 13 moet aansluiten?

De Kamvas 13 tablet display heeft twee USB-C poorten. U gebruikt een bepaalde poort of poorten, afhankelijk van het type kabel dat u gebruikt.

Aansluiting #1: USB-C naar USB-C Kabel

De kabel van het type USB-C naar USB-C kan zowel de dataoverdracht als de stroomvoorziening verzorgen. Zo zal het gebruik van dit type kabel minder storing in uw verbinding veroorzaken.

Wanneer u de USB-C naar USB-C-kabel gebruikt, gebruikt u de USB-C-poort aan de linkerkant van de afbeelding hieronder. Als u uw Kamvas 13 met uw telefoon gebruikt, kunt u, om te voorkomen dat de batterij van uw telefoon gemakkelijk leegloopt, een USB-C naar USB-A-kabel aansluiten op uw voeding via de andere USB-C-poort (rechterzijde).

OPMERKING: De USB-C-poort van uw computer/laptop/Android apparaten moet de USB3.1 Gen1- en DP1.2-standaarden ondersteunen.

Aansluiting #2: 3-in-1 Kabel

Als u de standaard 3-in-1 kabel gebruikt bij uw Kamvas 13, moet u deze aansluiten op de USB-C-poort aan de rechterkant, zoals te zien is in de onderstaande afbeelding.

Zorg ervoor dat alle uiteinden van de 3-in-1 kabel worden aangesloten op de benodigde poorten; de HDMI en de 2 USB-A's. De HDMI aansluiting is verantwoordelijk voor het beeldscherm, de zwarte USB-A voor de dataverbinding en de rode USB-A voor de stroombron. Als uw computer of laptop voldoende stroom heeft, kunt u deze gewoon aansluiten op uw computer of laptop. Anders moet u hem op een voedingsstekker aansluiten. Als uw stroomaansluiting te ver is, kunt u een USB-A naar USB-A verlengkabel gebruiken.