Oplossingen voor Photoshop-storingen na Windows 10 UpdatesBijgewerkt a year ago

Schakel eerst de flicks uit. Ga naar Control Panel All Control Panel Items Pen en Touch, en vink het vakje naast "Gebruik flicks om snel en eenvoudig gemeenschappelijke acties uit te voeren" uit.

Als u Pen en Touch niet kunt vinden, selecteer dan "Grote pictogrammen" in "View by".

Als het probleem aanhoudt, kunt u een van de volgende methoden gebruiken:

1. Wijzig het Windows-register

a. Zoek vanaf Start naar cmd of druk op "Win" + "R", typ "cmd" en druk op enter.

b. Klik in de zoekresultaten met de rechtermuisknop op Command Prompt en kies Uitvoeren als beheerder.

c. Typ of kopieer/plak op de opdrachtprompt: reg toevoegen HKEY_CURRENT_USER\SoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersion\Pen /v LegacyPenInteractionModel /t REG_DWORD /d 1 /f

d. Druk op Enter

e. Nadat het commando is uitgevoerd, moet het probleem met pannen en scrollen worden opgelost.

2. Verander Photoshop in de winterab modus

Stel een .txt-bestand in op de overeenkomstige positie zoals op de afbeelding (C:\User\user name\AppData\Roaming\Adobe\Adobe Photoshop CC 2018\Adobe Photoshop CC 2018 Settings), noem het PSUserConfig.txt, open het en kopieer de volgende code.

# Use WinTab

UseSystemStylus 0

Houd er rekening mee dat uw AppData-map mogelijk verborgen is. Haal het uit elkaar en volg de instructies.

Start de Photoshop CC opnieuw op en verwijder het vinkje bij de "Support tablet PC" in de driver setting interface.