Pen Display issue: Zwarte randen en volledig schermBijgewerkt a year ago

In het algemeen zijn de redenen waarom de zwarte rand op het pendisplay of het pendisplay niet in volledig scherm kan worden weergegeven, het volgende:

1. Wanneer de computer is uitgerust met een grafische kaart, is de verbindingskabel tussen het pendisplay en de computermonitor niet aangesloten op de grafische kaart.

2. De beeldschermresolutie van de computer is niet gelijkmatig ingesteld op Best for HAT.

Hoe lost u het probleem op wanneer het pendisplay een zwarte rand heeft en niet op ware grootte kan worden weergegeven?

A. Oplossingen voor macOS

1. Zorg ervoor dat het pendisplay is aangesloten op de computer waarop het Mac-systeem wordt uitgevoerd.

2. Open de systeemvoorkeuren in de Mac en zoek het pictogram Displays.

3. Selecteer Best for HAT in "Optimize for" in beide Displays.

B. Oplossingen voor Windows

1. Om ervoor te zorgen dat het beeld op het pendisplay hetzelfde is als dat van het computerscherm, sluit u de aansluitkabels van het pendisplay en de computer aan op de geïntegreerde grafische kaart of de speciale grafische kaart. (Opmerking: als de computer geen speciale grafische kaart heeft, sluit de kabel dan aan op de geïntegreerde grafische kaart.)

2. Klik met de rechtermuisknop op het bureaublad en selecteer vervolgens Displayinstellingen.

3. Klik op Display 1 en selecteer de aanbevolen resolutie van het systeem, zoals weergegeven in de onderstaande afbeelding.

4. Klik op Display 2 en selecteer de aanbevolen resolutie van het systeem, zoals weergegeven in de onderstaande afbeelding.

Als de bovengenoemde methoden niet werken, controleer dan of het stuurprogramma voor de grafische kaart is geïnstalleerd of geüpgraded, of de resolutie van het pendisplay al dan niet kan worden herkend, controleer dan of de videokabels (VGA/HDMI/3-in-1) en/of de kabeladapter niet defect zijn.

Opmerking: Het wordt niet aanbevolen om de USB naar HDMI/DVI/VGA-adapter te gebruiken.