Uw tablet handmatig in telefoonmodus zettenBijgewerkt a year ago

Wanneer u uw tablet aansluit op uw telefoon, zal deze normaal gesproken automatisch overschakelen naar de telefoonmodus. Mocht dit echter niet het geval zijn, dan kunt u de volgende stappen volgen om uw tablet handmatig in telefoonmodus te zetten:

1. Zorg ervoor dat uw telefoon aan de volgende systeemvereisten voldoet:

Uw telefoon draait op Android 6.0 of hoger
    Uw telefoon heeft een OTG-functie

2. Schakel de OTG-functie van uw telefoon in door te gaan naar Instellingen > Overige instellingen > zoek de OTG-verbinding.

3. Sluit uw tablet aan op de OTG-adapter en vervolgens op uw telefoon.

4. Druk gedurende 3 seconden op de volgende tablet knoppen om de telefoonmodus te activeren:

1. HS64, HS64 Chips, en H430P - druk knop 1

• H640P, H950P, H1060P, H610Pro V2, HS610 - druk knoppen 1 en 5
      • H1161 - druk knoppen 1 en 6
      • H320M - druk knoppen 1 en 6
      • HS611 - druk knoppen 8 en 10

• Q620M - druk knoppen 1 en middle dial