Wat te doen als uw Huion Pen Display een zwart scherm weergeeft of aangeeft dat er geen signaal is?Bijgewerkt a year ago

Laat uw Huion Pen Display een zwart scherm zien of geen signaal zien als u het aanzet? Maak je geen zorgen, dit artikel zal je vertellen wat je moet doen als je zulke problemen tegenkomt.

Situatie 1. Het pendisplay toont een zwart scherm.

De pendisplay indicator licht niet op en het pendisplay toont een zwart scherm. Wanneer u een dergelijke situatie tegenkomt, controleer dit dan a.u.b.:

1. Of het netsnoer nu beschadigd is of niet. Als het netsnoer beschadigd is, dient u over te stappen op een ander netsnoer.
  2. Of alle kabels goed zijn aangesloten of niet. Als alle kabels correct zijn aangesloten, maar het pendisplay nog steeds een zwart scherm toont, kan dit probleem worden veroorzaakt door een verkeerde behandeling tijdens het transport, waardoor sommige onderdelen beschadigd kunnen zijn. Neem contact op met onze klantenservice voor verdere hulp.

Situatie 2. Pendisplay geeft geen signaal weer.

De pendisplayindicator is rood en wanneer u deze inschakelt, geeft hij GEEN SIGNAL of GEEN KABEL weer. Wanneer u dit probleem tegenkomt, controleer dan het volgende om het op te lossen:

1. Houd er rekening mee dat als u een desktopcomputer gebruikt en een aparte of speciale grafische kaart hebt, u de videosignaalkabel moet aansluiten op de locatie van de aparte of speciale grafische kaart.
  2. Haal de VGA/DVI/HDMI/ 3-in-1-kabel uit het stopcontact en sluit deze opnieuw aan.
  3. Controleer of er een probleem is met de interface van het computersignaal door een andere kabel of interface te gebruiken.
  4. Als er geen andere interfaces of kabels beschikbaar zijn, probeer het dan op een andere computer.
  5. Als u een adapter hebt gebruikt om de kabel aan te sluiten, probeer het dan met een andere adapter.